Flexibel, Betrouwbaar en Proactief

De Administratieve Professional die je zoekt

Flexibel, Betrouwbaar en Proactief

De Administratieve 
Professional die je zoekt

Hoi, ik ben Josy!

Op basis van jarenlange ervaring op het gebied van personeelsadministratie binnen toonaangevende bedrijven heb ik een stevige fundering gebouwd. Veel kennis ontwikkeld met betrekking tot complexe communicatielijnen, continue in hoog tempo veranderende omstandigheden, ingewikkelde administratieve processen en steeds veranderende wetgeving omtrent personeelsadministratie.

Flexibel, betrouwbaar en proactief zijn de sleutelwoorden voor mijn dienstverlening. Dienstverlening van eenmalig een uur, tot structureel meerdere uren per week. Support op afstand of support bij jou op locatie. Gebruik maken van mijn favoriete software of werken met een systeem wat je al hebt aangeschaft. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Open communicatie, duidelijke afspraken en het leveren van maatwerk tegen een scherp tarief zorgen voor een perfecte prijs- kwaliteit verhouding. Dienstverlening afgestemd op jouw wensen en behoeften, een persoonlijke benadering en respect richting al mijn zakelijke contacten zijn randvoorwaarden. Je kunt je verzekeren van een prettige samenwerking. Ik werk altijd hard, maar hou er ook van om even gezellig bij te kletsen of samen lachen om wat dan ook.

Bij het afsluiten van de opdracht, heb je direct inzicht in de kosten van de dienstverlening. Geen extra kosten achteraf. Je weet altijd waar je aan toe bent en welke diensten je daarvoor kunt verwachten. Ik werk absoluut niet op basis van ‘uurtje factuurtje’, tussentijdse vragen worden niet extra gefactureerd. Ook ben je altijd vrij om aan te geven dat je mijn hulp niet meer kunt gebruiken. Je zit nooit ergens aan vast!

Mijn visie is gebaseerd op klanttevredenheid, waardoor de continuïteit van het bedrijf wordt gewaarborgd. Een scherp tarief in combinatie met een op maat toegespitste dienstverlening en optimale service (ook na kantooruren en 7 dagen per week) zorgen voor tevreden klanten die blijven terugkomen.

Voor de voorwaarden van de dienstverlening, verwijs ik je graag door naar ‘de algemene voorwaarden’.


                                                                                           HR Professional

Flexibel

Als dienstverlener wil ik me zo flexibel mogelijk opstellen naar mijn klanten. Tevreden klanten zullen vaker een beroep doen op de dienstverlening en tevens zorgen voor ‘mond op mond reclame’. Bij mij is alles bespreekbaar, de klant is koning. Dit begint al met de afname van de dienstverlening. Of je mij nu voor een uur wilt inhuren voor het opstellen van een aantal contracten of structureel een aantal uur per week ter ondersteuning bij de dagelijkse personeelsadministratie. Wil je de gehele administratie uitbesteden, of alleen ondersteuning bij bepaalde werkzaamheden? Alles is mogelijk!

De diensten worden standaard op afstand geleverd. Het is echter ook mogelijk om bepaalde dagdelen bij jou op locatie aanwezig te zijn om bepaalde processen makkelijker te laten verlopen. Dit alles in overleg en afgestemd op wederzijdse wensen en behoeften.
 Ik maak zelf gebruik van verschillende software systemen voor het uitvoeren van de personeelsadministratie. Uiteraard hoop ik jou ook enthousiast te krijgen voor het gebruiken van deze software. Ik ben hier niet voor niks fan van haha dus daar zal ik altijd mijn best voor doen omdat ik weet dat dat in de praktijk het beste werkt en het meeste oplevert. Mocht je toch een voorkeur hebben voor een ander systeem of heb je al een systeem aangeschaft, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ik kan met alle systemen uit de voeten. Hier ligt dan uiteraard wel een inwerkperiode aan vooraf.

De flexibiliteit van mijn dienstverlening gaat verder dan je wellicht gewend bent van andere dienstverleners. Klanten bevinden zich vaak in een dynamische en hectische omgeving waar werkzaamheden regelmatig ad hoc uitgevoerd moeten worden. Mocht je in de avonduren ondersteuning nodig hebben om die ene spoedklus voor de volgende dag op tijd klaar te hebben? Dan kun je ook buiten kantooruren een beroep op me doen. Een appje werkt dan vaak het beste, aangezien ik ook een gezinnetje heb die soms wat aandacht van me vragen  Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie, zodra ik je bericht gelezen heb. 

Met het inhuren van een externe dienstverlener is het enorm belangrijk dat je vertrouwen hebt in zowel de inhoudelijke kant alsook op persoonlijk vlak. Daarom ben je bij mij altijd verzekerd van een vast en vertrouwd contactpersoon.
 Je  kunt er ook op vertrouwen dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Afspraken zullen dan ook altijd schriftelijk worden vastgelegd en met jou worden gecommuniceerd. Hierdoor kunnen er nooit misverstanden ontstaan en weet je altijd waar je aan toe bent.

De dienstverlening is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Open communicatie ligt aan de basis voor vertrouwen. Daarom ben ik hier altijd een voorstander van. Als we elkaar met wederzijds respect behandelen, moet alles gezegd kunnen worden. Twijfel je dan ook niet om mij er op aan te spreken als je het niet eens bent met bepaalde geleverde diensten, werkzaamheden of uitspraken van mijn kant. Je betaalt voor een optimale dienstverlening dus heb je daar ook recht op.

Ik zal altijd zorgvuldig met vertrouwelijke bedrijfs- en personeelsgegevens omgaan. Raadpleeg het ‘Privacy Statement’ op de website voor meer informatie.

Het is als externe dienstverlener belangrijk om proactief te zijn. Dit betekent dat ik altijd met je meedenk en mijn kennis en expertise inzet om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken. Je hierbij te wijzen op mogelijke verbeteringen in de bedrijfsprocessen maar ook eventuele kansen- en bedreigingen in de toekomst te overzien en hier tijdig op in te spelen. Dit bereik ik door altijd op de hoogte te blijven van de laatste wet- en regelgeving en wijzigingen in het vakgebied. Door me te abonneren op vakbladen, de meest recente vakliteratuur te lezen en het volgen van nuttige trainingen en/of workshops. Het onderhouden van mijn netwerk en zoveel mogelijk ervaring en kennis te delen met andere ondernemers. Als een bepaalde expertise niet aanwezig is, dan zal ik altijd de expertise van iemand uit mijn netwerk vragen of inzetten zodat jij de beste adviezen en ondersteuning krijgt!