1

Een Interim Oplossing

Voor Een Tijdelijke Onderbezetting in het Team

"Zoek je vervanging voor een medewerker die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat? Of gaat een van je vaste medewerkers het bedrijf verlaten en heb je nog geen opvolger gevonden?"


Heb jij een tijdelijke onderbezetting van het personeelsbestand? Dan kan ik je ook op interim basis tijdelijk ondersteunen. Administratieve werkzaamheden op de personeels- of recruitment afdeling neem ik dan voor een bepaalde periode van jouw medewerker over. Ik voorzie graag in jouw behoefte aan een tijdelijke oplossing om de werkzaamheden op een normale manier door te laten lopen zodat jij en je medewerkers hier geen last van ondervinden.

Personeelsadministratie de Basis op orde

Een Toegevoegde Waarde

   Flexibel, betrouwbaar en proactief zijn de sleutelwoorden voor mijn dienstverlening. Ik heb jarenlange kennis ervaring opgedaan binnen toonaangevende bedrijven waarmee ik kan zorgen voor een toegevoegde waarde binnen je bedrijf. Met een minimale inwerktijd zorg ik ervoor dat je snel beschikt over een volwaardig medewerker zodat er geen achterstanden zullen ontstaan. Kwalitatieve dienstverlening tegen een scherp tarief. Zodat je verzekerd bent van een succesvolle oplossing voor de tijdelijke onderbezetting van je personeelsbestand.


   AdPro-HR: De Administratieve Professional die je zoekt!

"Tijdelijk onderbezet? Ik kom graag jouw team versterken!"

1

AdPro-HR zorgt gegarandeerd voor:

    • Een toegevoegde waarde binnen je bedrijf door kennis en expertise
    • Een minimale inwerktijd zodat er geen achterstanden ontstaan
    • Kwalitatieve dienstverlening tegen een scherp tarief
    • Dat je nergens aan vast zit. Overeenkomst op elk moment wijzigen of beëindigen