arrow_drop_up arrow_drop_down

Disclaimer

De informatie op de website AdPro-HR.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft. Deze internet site kan links bevatten naar internetsites van andere organisaties en instellingen. De links op deze website worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van bezoekers bij het zoeken naar informatie. Het opgenomen zijn van links naar specifieke informatiebronnen is niet bedoeld om een mate van belangrijkheid te suggereren, noch houdt het goedkeuring of onderschrijving in van enig impliciet of expliciet uitgedrukt standpunt of van enig aangeboden product of dienst.

AdPro-HR heeft geen controle over en kan geen garanties geven betreffende de inhoud, toepasselijkheid, juistheid, het actueel zijn, beschikbaarheid en voortdurende aanwezigheid van deze externe informatie. AdPro-HR accepteert geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de gepresenteerde informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op AdPro-HR.nl.

Daarnaast kunnen er vanuit andere internetsites links gelegd worden naar deze internetsite. AdPro-HR aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte internetsites, daar deze niet worden aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door AdPro-HR.nl

Artikelen van deze site mogen alleen worden overgenomen met vermelding van de bron van de informatie.