1

Dienstverlening Op Maat

De Personeelsadministratie Weer op Orde en Onder Controle

Als werkgever ben je verplicht een personeelsadministratie bij te houden. Hierbij moet je aan verschillende eisen voldoen en krijg je te maken met wet- en regelgeving die voortdurend verandert.

Met kans op hoge boetes als je dit niet goed regelt.

Voor veel ondernemers is dit een zware klus.

Ik kan je ondersteunen bij het eenvoudig inrichten en onderhouden van de personeelsadministratie. Zodat jij je vooral kunt focussen op je kerntaken. Daar waar je passie ligt.

Het is enorm belangrijk dat de personeelsprocessen ook goed aansluiten op en verweven zijn met de andere bedrijfsprocessen.

Daarom is het echt verstandig om die basis goed in te richten. Omdat je daardoor de processen beter op elkaar kunt laten aansluiten. En sneller inzichtelijk krijgt waar de knelpunten zitten. 

Op die manier zorg je samen met je medewerkers voor haalbare en realistische bedrijfs- en afdelingsdoelstellingen.

Dit heeft ook direct een positief effect op de klantbelevening en jouw concurrentiepositie.

De meest ideale situatie is dan dat je medewerkers daar individuele doelstellingen aan koppelen. Zodat ze op de juiste manier hun bijdrage leveren. En functioneren zoals jij van ze verwacht.

Daarnaast is het belangrijk dat iedere medewerker weet wat er van hem of haar verwacht wordt. En welke regels er gelden binnen de organisatie.

Je kunt alleen medewerkers sturen of verbeteren als het duidelijk is waar ze aan moeten voldoen.

Zorg er daarom voor dat richtlijnen en beleid duidelijk worden vastgelegd in handboeken en/of protocollen. En dat die voor iedereen altijd inzichtelijk zijn.

Op die manier kun je medewerkers ook gerichter aanspreken op onwenselijk gedrag.

De regels zijn duidelijk, dat maakt jouw positie als leidinggevende sterker. En je medewerkers gaan je meer waarderen en respecteren.

Als werkgever ben je verplicht een personeelsadministratie bij te houden. Hierbij moet je aan verschillende eisen voldoen. 

Je krijgt te maken met wet- en regelgeving die voortdurend verandert. Met kans op hoge boetes als je dit niet goed regelt.

Voor veel ondernemers is dit een zware klus. Heel begrijpelijk! 

Ik kan je ondersteunen bij het eenvoudig inrichten en onderhouden van de personeelsadministratie. Zodat jij je vooral kunt focussen op je kerntaken en die van je personeel. Daar waar je passie ligt.

Het is enorm belangrijk dat de personeelsprocessen ook goed aansluiten op en verweven zijn met de andere bedrijfsprocessen.

Daarom is het echt verstandig om die basis goed in te richten.

Dan kun je de processen beter op elkaar laten aansluiten.

En sneller ontdekken waar de knelpunten zitten. Waar verbetering mogelijk is.

Op die manier zorg je er samen met je medewerkers voor dat de bedrijfs- en afdelingsdoelstellingen haalbaar en realistisch zijn. Dit heeft ook direct een positief effect op de klantbelevening en jouw concurrentiepositie.

De meest ideale situatie is dan dat je medewerkers daar individuele doelstellingen aan koppelen. Zodat ze op de juiste manier hun bijdrage kunnen leveren en functioneren zoals jij dat voor ogen hebt.

Daarnaast is het belangrijk dat iedereen weet wat er van hem of verwacht wordt en welke regels er gelden binnen de organisatie.

Je kunt alleen medewerkers sturen of verbeteren als het duidelijk is waar ze aan moeten voldoen. Zorg er daarom voor dat richtlijnen en beleid duidelijk worden vastgelegd in handboeken en/of protocollen en dat die voor iedereen altijd inzichtelijk zijn.

Op die manier kun je medewerkers ook gerichter aanspreken op onwenselijk gedrag.

De regels zijn duidelijk, dat maakt jouw positie als leidinggevende sterker en je medewerkers gaan je meer waarderen en respecteren.

Wil je hier graag mee aan de slag gaan? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan wil ik je daar met veel plezier bij helpen!

Stuur me even een berichtje, dan kletsen we verder.

Via de gele buttons op deze pagina, vind je mijn contactgegevens terug. Let’s go!

Personeelsadministratie de Basis op orde

De Administratieve Professional die je zoekt!

Wil je graag eerst nog wat meer lezen over de dienstverlening? Kijk dan op een van de volgende pagina’s: Wil je meer weten over wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Stuur me dan even een berichtje, dan spreek ik je snel :-)